Prosjektleder


PSW Modules har klare planer om vekst og vi er godt i gang. Med en økende ordrereserve av spennende prosjekter, er det derfor et sterkt behov for å styrke prosjektavdelingen på Dal, med ytterligere en prosjektleder. 

Som prosjektleder i PSW Modules vil du ha det overordnede ansvaret for egne multidisipline prosjekter. Sammen med eget engineeringsteam, jobbes det frem, testes og utvikles kundetilpassede prototyper. Noen konsepter kan gjenskapes, men i hovedsak så vil løsningene variere fra prosjekt til prosjekt og fra kunde til kunde. Stillingen fordrer derfor tett og konstruktiv dialog med både leverandører og kunder. Vi har underleverandører i flere land i Europa og ved behov vil prosjektleder besøke disse.

Om deg:
Kandidaten vi ser etter, har minimum bachelor innenfor tekniske fag (maskin, bygg, mekatronikk/produktdesign, energi og miljø m.fl.) og noen års erfaring i rollen som prosjektleder. Fordelaktig om du kjenner offshore-/maritim bransjen, men mest av alt må du ha interesse for tekniske utfordringer, glad i å utvikle menneskene rundt deg og bidra/ta ansvar i prosjektets ulike faser. 

Hos oss:
Vi kan tilby deg en trivelig arbeidsplass, med et faglig sterkt miljø, hvor alle liker å gjøre hverandre bedre. Vi ser også en stor fordel i det å være lokalisert på Dal, da dette gir muligheter for kandidater som synes arbeidsveien til eksempelvis Oslo kan være utfordrende. Det er gangavstand til jernbane og buss og det hører til sjeldenhetene at det er kø til eller fra Dal. I og med at det hører litt reisevirksomhet til stillingen, så er det også fordelaktig med kort vei til Gardermoen. Utover dette mener vi at vi har konkurransedyktige betingelser med bl.a. fri både jul og påske. Ved at vi har blitt en del av PSW-familien så vil det også være enda bedre muligheter for faglig og personlig utvikling. 

Vi mener det er et spennede tidspunkt og bli en del av PSW Modules på. Du kan lese hele stillingsbeskrivelsen og søke her.

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte våre samarbeidspartnere i Dfind, Hallgeir Bakken på 905 51 202 eller Rune Borgen på 400 21 431